• Imprimeix

Aneurisma d'aorta abdominal

Se li ha proporcionat aquesta eina d’ajuda a la decisió, perquè el seu metge li ha diagnosticat un Aneurisma d’Aorta Abdominal. Aquesta eina pot ajudar-li a col·laborar amb el seu metge per escollir la modalitat de tractament de l’Aneurisma d’Aorta Abdominal (AAA). Inclou la informació referent a la cirurgia reparadora oberta (s’obre l’abdomen) i la reparació endovascular (sense obrir l’abdomen) amb els seus avantatges i inconvenients.

 

La lectura dels següents apartats li permetrà conèixer millor aquest problema de salut, així com les diferents modalitats de tractament. Així mateix podrà reflexionar sobre diferents qüestions que se li aniran plantejant i fer-ho servir per parlar amb el seu metge o amb els familiars i amics sobre la seva decisió.

 

Agraïm la col·laboració que han tingut els professionals dels Serveis de Cirurgia Vascular dels hospitals següents: A. Clará (H. del Mar); I. Constenla (H. Vall d’Hebron); J. Maeso (H. Vall d’Hebron); S. Riera (H. Bellvitge). Tanmateix el contingut final del web és responsabilitat de l'AQuAS.

Data de publicació: agost 2016
Data de revisió: agost 2021