• Imprimeix

Diabetis mellitus tipus 2

Se us ha proporcionat aquesta eina d’ajuda a la decisió, perquè el vostre metge us ha diagnosticat diabetis mellitus tipus 2 (DM2). Us permetrà conèixer millor la malaltia i col·laborar amb el vostre professional de la salut i altres pacients.

Hi trobareu informació referent a les diferents opcions de tractament de la diabetis tipus 2 amb els seus avantatges i inconvenients:

  • Iniciar o continuar amb tractament no farmacològic (sense pastilles), mitjançant el seguiment d’una alimentació saludable i la pràctica regular d'activitat física.
  • Iniciar tractament amb fàrmacs orals o injectats (diferents a la insulina). Afegir nous fàrmacs als previs.
  • Iniciar o afegir a la pauta anterior un tractament amb insulina

 

Així mateix, podreu reflexionar sobre diferents qüestions que se us aniran plantejant i fer-ho servir per parlar amb el vostre professional de la salut o amb els familiars i amics sobre la vostra decisió.

 

Agraïm la col·laboració en la recerca i disseny d’aquesta eina al següents professionals: Cristina Claret (IBADE),Josep Maria Hernàndez (Institut Català de la Salut. EAP Falset) i Natalia Mingorance (DUI CAP Masquefa, EAP Martorell Rural), així com també la col·laboració de la Fundació Avedis Donabedian i de l’Associació de Pacients Diabètics. Tanmateix el contingut final del web és responsabilitat de l'AQuAS.


Data de publicació: juliol 2017
Data de revisió: juliol 2022