• Imprimeix

Sindrome del canal carpià

Se li ha proporcionat aquesta eina d’ajuda a la decisió, perquè el seu metge li ha diagnosticat una Síndrome del Canal Carpià. Aquesta eina pot ajudar-li a col·laborar amb el seu metge per escollir la modalitat de tractament de la Síndrome del Canal Carpià. Inclou la informació referent a la fèrula d’immobilització i exercicis, injecció amb cortisona i cirurgia amb els seus avantatges i inconvenients


La lectura dels següents apartats li permetrà conèixer millor aquest problema de salut, així com les diferents modalitats de tractament. Així mateix podrà reflexionar sobre diferents qüestions que se li aniran plantejant i fer-ho servir per parlar amb el seu metge o amb els familiars i amics sobre la seva decisió.

 

Amb el suport del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i la col·laboració de la Fundació Avedis Donabedian.

 

Agraïm als professionals proposats per la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia la seva col·laboració: Joaquim Casañas (H. Bellvitge), Alex Lluch (H. Vall d’Hebron) i Gemma Pidemunt (H. Del Mar). Tanmateix, el contingut final del web és responsabilitat de l'AQuAS.

Data de publicació: febrer 2016
Data de revisió: febrer 2021